طراحی سایت
دات نت نیوک
Menu

اخبار سایت

23

بمناسبت ایام میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و در آستانه سال نو

معاونین دادستان مشهد از مرکز توانمندسازی دختران و زنان آسیب‌دیده بازدید کردند

معاونین دادستان و سرپرستان نواحی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد از مرکز بازپروری و توانمندسازی دختران و زنان آسیب‌دیده‌ی توس بازدید و با مددجویان این مرکز گفتگو کردند.

به گزارش سایت اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد؛ این مقامات قضایی همچنین در نشست هم‌اندیشی با مدیران بهزیستی استان خراسان رضوی که در محل مرکز توس در کیلومتر 25 جاده‌ی مشهد چناران، برگزار گردید مشکلات ارجاع و پذیرش مددجویان را نیز بررسی کردند.

بنابر این گزارش و در این جلسه هم اندیشی مسائلی که در رابطه با هزینه‌های درمان مددجویان مجهول‌الهویه، نحوه‌ی تعامل و ارتباط فیمابین دو دستگاه و فرایند برگزاری جلسات هماهنگی و هم‌اندیشی برای حل مسائل و مشکلات موجود مطرح شد.

در این بازدید و جلسه هم‌اندیشی، حسین عفتی، معاون قضایی دادستان مشهد، سید علی صالح، معاون دادستان مشهد و سرپرست مجتمع قضایی ثامن (ویژه حرم مطهر)، دکتر سید جواد حسینی، معاون دادستان مشهد و سرپرست دادسرای ناحیه 4 ، مجتبی عندلیب، معاون دادستان مشهد در امور اجرای احکام کیفری، مرتضی خدابنده، سرپرست دادسرای ناحیه 2 مشهد، مهدی حقدادی، جانشین سرپرست دادسرای ناحیه 7 (امور فضای مجازی)، خانم یاقوتی، معاون دادستان مشهد و سرپرست دادسرای ناحیه 5 (دایره سرپرستی)، حسین فرهمندنیا دادیار دایره سرپرستی و خانم جهانگیری، دادیار دایره سرپرستی مشهد، مرتضی حسین‌پور، مدیر دفتر کل و کشیک دادسرای عمومی و انقلاب مشهد و خانم شباهنگ، مدیر دفتر کل دایره سرپرستی مشهد حضور داشتند.

همچنین مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی، معاون اجتماعی و کارشناسان امور آسیب‌های اجتماعی، مدیر بهزیستی شهرستان مشهد، رئیس اداره هماهنگی و پذیرش بهزیستی استان، و مدیر مرکز توانمندسازی زنان توس در این نشست و بازدید حضور داشتند.

شایان ذکر است مرکز بازپروری و توانمندسازی دختران و زنان آسیب‌دیده توس در حال حاضر پذیرای 40 دختر و زن آسیب‌دیده است .

میانگین اقامت دختران و زنان آسیب‌دیده در این مرکز بین سه تا شش ماه است و در این مدت، مددجویان تحت مراقبت‌های پزشکی، درمانی، روان‌پزشکی و مشاوره‌ای قرار دارند و علاوه بر این خدمات آموزشی، فرهنگی و ورزشی دریافت می‌کنند.

بسیاری از این دختران، پس از طی دوران مراقبت و بازپروری به استقلال می‌رسند و پس از ازدواج، اشتغال یا بازگشت به خانواده، از مرکز ترخیص می‌شوند.

در نشست هم‌اندیشی و هماهنگی مسؤولان قضایی مشهد و بهزیستی استان، مقرر شد نمایندگان دو نهاد، در نشست‌های کارشناسی، مشکلات و مسائل موجود در حوزه‌ی پذیرش، اسناد هویت، ارجاع، هزینه‌های درمان، اقامت و توانمندسازی مددجویان در مراکز آسیب‌ها را مورد بررسی قرارداده و راهکارهای اجرایی در چهارچوب قوانین جاری و اختیارات قضایی را احصا کرده و به مدیران دو دستگاه گزارش نمایند تا در نشست‌های بعدی، به تصویب دو نهاد برسد و در قالب تفاهم‌نامه‌ای اجرایی گردد.

عملیات: ایمیل | لینک مستقیم |
دی ان ان